Eczacıbaşı Vıtra, Şampiyonlar Ligi'ne Hazır - Son Dakika
Spor

Eczacıbaşı Vıtra, Şampiyonlar Ligi'ne Hazır

Eczacıbaşı Vıtra, Şampiyonlar Ligi\'ne Hazır

Geçtiğimiz sezonun Dünya Kulüpler ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 14. kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’ne hazır.Eczacıbaşı VitrA, 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın Burhan Felek Voleybol Salonu’nda İtalya ekibi Pomi Casalmaggiore ile karşılaşacak.

26.10.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezonun Dünya Kulüpler ve Avrupa Şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 14. kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'ne hazır.

Eczacıbaşı VitrA, 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın Burhan Felek Voleybol Salonu'nda İtalya ekibi Pomi Casalmaggiore ile karşılaşacak. Mücadele öncesi açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı VitrA Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, grupta güçlü rakiplerin olduğunu belirterek, "Geçen sezon şampiyonluk yaşayanlar ile kadromuza dahil olan yeni oyuncularımızdan oluşan kadroyla, her gün daha iyi olmak için çalışacağız" dedi.

"FİNALE ÇIKMAK ARZUSUNDAYIZ"

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zorlu geçeceğini belirten Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Neslihan Demir Güler ise şunları söyledi:

"Yeni bir sezona daha başlamanın heyecanı içindeyiz. İlk maçımızı kendi evimizde oynayacağız. Lige galibiyetle başlayıp, sonuna kadar da hedeften sapmadan, finale çıkmak arzusundayız. Zorlu ve güzel maçlar olacağına inanıyorum."

Eczacıbaşı VitrA, 2016 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda, Agel Prostejov (Çek Cumhuriyeti), Chemik Police (Polonya) ve Pomi Casalmaggiore (İtalya) takımlarıyla bir üst tura geçmek için mücadele edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eczacıbaşı Vıtra, Şampiyonlar Ligi'ne Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement