Edirne'de Baraj İnşaatındaki Göçük - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Baraj İnşaatındaki Göçük

İpsala'daki Hamzadere Barajı inşaatına bağlı sulama kanalı çalışması sırasında göçük altında kalan ve kurtarılarak hastaneye kaldırılan 3 işçiden 2'si yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

22.05.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İpsala'daki Hamzadere Barajı inşaatına bağlı sulama kanalı çalışması sırasında göçük altında kalan ve kurtarılarak hastaneye kaldırılan 3 işçiden 2'si yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Yapıldak köyü yakınlarındaki su kanalı inşaatında "sifon" tabir edilen açma- kapama ünitesi yapımı sırasında işçiler göçük nedeniyle toprak altında kaldı.

Bölgeye giden itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri, toprak altındaki 4 işçiyi kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Çalışmalar sonucu aralıklarla kurtarılan Eyüp Çatalbaş, İlker Karagedik ve Mehmet Taneli, Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çatalbaş ve Taneli, travma, vücutlarındaki ödem ve kırıklar ile genel durumları itibarıyla yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Karagedik'in genel durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Yeri tespit edilemeyen ve ses teması kurulamayan Veli Gök'ün aranmasına devam ediliyor. Yaklaşık 7 saattir toprak altında bulunan işçinin kurtarılması için yoğun çaba sarf ediliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'de Baraj İnşaatındaki Göçük - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement