Edirne'de Uyuşturucu Hap Ticaretine 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Uyuşturucu Hap Ticaretine 1 Tutuklama

Edirne\'de Uyuşturucu Hap Ticaretine 1 Tutuklama

Edirne'de polis uyuşturucu madde ticareti yapan D. A.'nın otomobili ve evinde yaptığı aramada 4 bin 415 uyuşturucu hap ele geçirdi.

07.03.2016 13:11

Edirne'de polis uyuşturucu madde ticareti yapan  D. A.'nın otomobili ve evinde yaptığı aramada 4 bin 415 uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 25 yaşındaki D.A., uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.

Edirne Kaçakçılık ve Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri lise ve üniversite öğrencilerine uyuşturucu hap sattığı ihbarı üzerine şüpheli D.A.'nın takibe aldığı otomobilini Keşan ilçe girişinde durdurdu. Polis ekipleri otomobilde yaptığı aramada 56 ekstasy hap buldu. Polis otomobil sürücüsü D.A. ve yanında bulunan 20 yaşındaki Ş.M.'yi göz altına aldı. Şüpheliler uyuşturucu hapları Uzunköprü'den satın aldıklarını söyledi. Şüphelilerden D.A.'nın Edirne'deki evinde yapılan aramada ise  değişik renklerde 4 bin 415 uyuşturucu hap daha bulundu.

Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen D.A. uyuşturucu madde ticareti yapmaktan tutuklanırken, diğer şüpheli Ş.M. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de Uyuşturucu Hap Ticaretine 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement