Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Keşan Kaymakamı Dınkırcı: "Bayramın sevinç ve mutluluğunu, fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarla paylaşalım"

27.07.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, bayram sevinci ve mutluluğunun fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarla paylaşılması gerektiğini bildirdi.

Dınkırcı, Ramazan Bayramı dolasıyla yayımladığı mesajında, bayramın barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olmasını diledi.

Bayramların insanlara iyi davranmayı, küçükleri sevindirmeyi, büyüklere saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlattığını aktaran Dınkırcı, şunları kaydetti:

"Bu güzel ve coşkulu bayram günlerini aile, akraba ve dostlarınızla yaşayıp, bayram sevincini onlarla paylaşırken fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarımızı unutmayalım. Bayramın sevinç ve mutluluğunu fakir, muhtaç ve yalnız vatandaşlarla paylaşalım. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramların ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluklar getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."

-Keşan'da bayram tedbirleri

Keşan Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla  ilçede çeşitli tedbirler aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bayram süresince meydana gelebilecek su kesintileri  ve  arızalar için ekipler oluşturuldu.

Bayramın 1. günü bayram namazından sonra bütün camilerden mezarlıklara otobüs seferi düzenlenecek ve anons işleri için telfon hizmeti verilecek.

Bayram boyunca temizlik ekipleri ve zabıta şikayet hattı hizmet vermeye devam edecek. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement