Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

Keşan ilçesinde "dilenci" operasyonu.

31.08.2014 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediyesi zabıta ekipleri, dilencilere karşı çalışma yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçeye şehir dışından gelen ve vatandaşların dini duyularını sömüren kişilerin tespit edildiği belirtildi.

Zabıta ekiplerince, kadınların yanlarındaki çocuklarla vatandaşlardan para talep ettiğinin görülmesi üzerine bu kişilere işlem uygulandığı ifade edilen açıklamada, bu kişilerin dilenerek elde ettiği paraya el konulduğu, dilencilerin geldikleri yerlere gönderildikleri kaydedildi.

-Keşan'daki altyapı çalışmaları

Keşan'daki altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçedeki vatandaşların rahat bir yaşam sürmesi için başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında İnönü ve Anafartalar caddelerinin asfaltlandığı belirtildi.

Keşan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekibinin, caddelerde yağmur suyu kanal projesi kapsamında bozulan yolların program dahilinde asfaltlanacağı kaydedildi.

Öte yandan, Rasim Ergene Caddesi'nde de yağmur suyu kanal projesi çalışmalarının başladığı kaydedildi.

İpsala'da bozulan yollar onarılıyor

İpsala'da bozulan yolların onarıldığı bildirildi.

İpsala Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bozkurt Mahallesi'nde kanalizasyon çalışması nedeniyle bozulan yolların onarıldığı belirtildi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'ın da çalışmaları yerinde izlediği ifade edilen açıklamada, belediye başkanının mahalleleri gezerek vatandaşların istek ve sıkıntılarını da dinlediği kaydedildi. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement