Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Keşan'daki kazan daireleri denetlendi.

28.01.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince kazan daireleri denetlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler ilçede kalorifer kullanan iş yeri ve apartmanların kazan dairelerinde incelemede bulundu.

Apartman yöneticisi ve kazan yıkıcılarına bilgi veren ekipler, kazanların hava sıcaklığının 15 derecenin altına inmesi durumunda, sabah 06.00 - 09.00 akşam da 16.00 -19.00 saatleri dışında yakılması gerektiğini anlattı.

Ekipler, kurallara uymayanlara ceza uyguladıklarını kaydetti.

-1923 Keşan Gençlik Kulübü'nden, belediyeye ziyaret

1923 Keşan Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Keşan Belediyesini ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Raşit Değirmenci ziyarette, Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a spora yaptığı yardımlardan dolayı her zaman minnettar olduklarını söyledi.

Değirmenci, 30 Ocak - 1 Şubat tarihlerinde Edirne'de oynanacak bayanlar bölgesel lig maçları öncesi çeşitli taleplerini dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Raşit Değirmenci de ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını kaydetti.

- Yazır, ölümünün 36. yılında anıldı

Eski Keşan Belediye Başkanı Hüseyin Yazır, ölümünün 36. yılında mezarı başında anıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, tepe mezarlıktaki anma töreninde yaptığı konuşmada, eski belediye başkanlarına mezarları başında tören düzenlemeye gayret ettiklerini söyledi.

Yazır'ın ilçeye kalıcı eserler bıraktığını aktaran Özcan, şöyle konuştu:

" Hüseyin Yazır, uzun yıllar Keşan'a hizmet etmiş birisi. Bunun ne anlama geldiğini şimdiki belediye başkanı olarak çok iyi anlıyorum. Eninde sonunda geleceğimiz yerler buraları. Bizlere de bizden sonrakiler tarafından iyi anılmak kısmet etsin. Hüseyin Yazır'a Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde yatsın. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine şükranlarımızı iletiyorum." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement