Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında, başvuruda bulunan ailelerin çocukları sünnet ettirildi.

31.08.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında, başvuruda bulunan ailelerin çocukları sünnet ettirildi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 - 6 Eylül tarihleri arasında 16. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nın gerçekleşeceğini belirtti.

Fuar kapsamında her yıl düzenlenen sünnet etkinliğinin bu yılda hayata geçirildiğini ifade eden Kerman, başvuruda bulunan ailelerin çocuklarının sünnet ettirildiğini dile getirdi.

Kerman, aileleri ve çocukları tebrik etti.

-İpsala'da altyapı çalışmaları

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçedeki altyapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini bildirdi.

Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların daha iyi şartlarda ulaşım sağlaması için ilçenin çeşitli noktalarında asfaltlama çalışması yaptıklarını belirtti.

Kerman, Enez Caddesi Bayrambey Mahallesi'ndeki içme suyu inşaatı yolunun asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini ve İpsala'daki altyapı çalışmalarının süreceğini kaydetti.

-Küçükbaş hayvan ahırlarında sona gelindi

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ilçede düzenlenmesine başlanan küçükbaş hayvan ahırlarının yapımında sona gelindiğini bildirdi.

Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki hayvan sahiplerinin daha modern ve sağlıklı ortamlarda hayvancılık yapması için çaba harcadıklarını söyledi.

Küçükbaş hayvan ahırları inşaatında sona gelindiğini aktaran Kerman,. "İlçemizde hayvan sahiplerini böyle modern ahırlarla tanıştıracak olmaktan son derece mutluyuz. İnşallah inşaatımız kısa bir süre içerisinde bitecek ve ahırlarımızı hayvan sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement