Eğitim Gönüllüsü 500 Bin TL Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Eğitim Gönüllüsü 500 Bin TL Bağışladı

Eğitim Gönüllüsü 500 Bin TL Bağışladı

Şanlıurfa'da emekli doktor Saadet Özdemir eğitime harcanması için 500 bin TL nakdi yardımda bulundu.

22.04.2015 11:03

Şanlıurfa Valiliğinin koordine ettiği, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciği işbirliğiyle Şanlıurfa'da özellikle taşımalı eğitimin yapıldığı okullara kitap dağıtımı konusunda protokol imzalandı.

Şanlıurfa Valiliğinde imzalanan protokole Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ve emekli doktor Saadet Özdemir katıldı.

Protokol öncesi kısa bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Küçük, bu kampanyanın büyük bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını ifade etti.

Küçük, "Milli eğitim müdürlüğümüzün teşvikleriyle başta taşımalı okullar olmak üzere bir komisyon marifetiyle kitapları dağıtacak. İlimizin çok büyük bir ihtiyacı. Taşımalı sistemin olduğu okullarda kitap konusunda yetersizliğimiz vardı. Bu bir nebze giderilmiş olacak. Ben, Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun diyorum" dedi. Daha sonra kitapların dağıtımıyla ilgili protokol imzalandı.

Eğitim-Bir-Sen, Memur-Sen olarak Urfa'daki öncelikle taşımalı okullara kitap yardımında bulunacaklarını belirten Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun ise, sendika olarak kavga zemininden rekabet zeminine, rekabet zemininden de sosyal hizmet sendikacılığına geçen bir sendika olduklarını belirtti.

KÜÇÜK: GERÇEKTEN ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Karşılıklı atılan imzaların ardından bir müjde daha vermek istediğini kaydeden Şanlıurfa Valisi Küçük, "Çok değerli hemşerimiz, doktor hanım, hocamız diyorum. Çünkü kendisi aynı zamanda eğitime yaptığı katkıdan dolayı bu unvanı hak ediyor. Okullarımızın ihtiyacı için 500 bin TL nakdi parayı hibe ediyor milli eğitim teşkilatımıza. Biz de bu alicenaplığı, bu teveccühünün karşılığında Karaköprü'dekiŞenevler okulumuza isim hakkını veriyoruz. Biz, böyle hemşerilerimizle gerçekten gurur duyuyoruz. Memleketini her şekilde ve her zaman hatırlayan, düşünen, düşünmekle kalmayıp bunu fiiliyata döken bir hanımefendi. Ben, gerçekten şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Bağış yapılan nakdi para ve isim hakkıyla ilgili de bir protokol imzalandı.

ÖZDEMİR: KEŞKE DAHA FAZLA KATKI SUNABİLSEYDİM

Kendisi emekli doktor olan ve hala kirada oturduğu açıklanan hayırsever Saadet Özdemir ise, "Keşke hayatım boyunca hep eğitime katkıda bulunmuş olsaydım imkanım dahilinde bir şeyler yapabilseydim memleketime. İnşallah hayırlı olur. Ben imkanı olan herkesin kendi memleketinde özellikle Urfalı olup Urfa'ya bu tür hizmetleri yapmasını çok arzu ederim" ifadelerini kullandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eğitim Gönüllüsü 500 Bin TL Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement