Eğitim Gönüllüsü İşadamına Müdürden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eğitim Gönüllüsü İşadamına Müdürden Teşekkür Ziyareti

Eğitim Gönüllüsü İşadamına Müdürden Teşekkür Ziyareti

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, hayırsever işadamı Mehmet Demirel’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

08.01.2015 15:24

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, hayırsever işadamı Mehmet Demirel'e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Ali Arısoy ile birlikte GESPA (Gediz Egzoz San. Paz. İnşaat. Ltd. Şti.) Fabrikasını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın'ı işletme sahibi İşadamı Mehmet Demirel karşıladı.

GESPA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirel, misafirlerini fabrikasında gezdirerek üretim hakkında bilgilendirdi.

Burada bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, eğitime katkı sağlayan ve hizmetlerine yenilerini ekleyen hayırseverlerin kendilerine moral kaynağı olduğunu belirterek, "GESPA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirel ve çalışma arkadaşlarına eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Sizlerde bu heyecan oldukça hayırseverlerimizin Gediz'e hizmette yarışmaya devam edeceğine inancım tamdır" diye konuştu.

İşadamı Mehmet Demirel de, "Gücüm yettiğince memleketime hizmet etmek bana mutluluk veren işlerin başında gelir. Bundan sonra da yöremizin kalkınması ve eğitimin gelişmesi için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün buralara kadar gelip bizleri ziyaret etmesi eğitime ve Gediz'e olan sevgilerinin ne kadar büyük olduğunun bir göstergesidir. Bu yönüyle kendilerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Gönüllüsü İşadamına Müdürden Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement