Eğitim-sen'den Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eğitim-sen'den Basın Açıklaması

Eğitim-sen\'den Basın Açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı Yeni Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile ilgili olarak Eğitim-Sen Sinop Şubesi basın açıklaması gerçekleştirdi.

22.04.2015 18:47

Milli Eğitim Bakanlığı Yeni Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile ilgili olarak Eğitim-Sen Sinop Şubesi basın açıklaması gerçekleştirdi.

Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına yaklaşık 50 civarında Eğitim-Sen Sinop Şubesi üyesi katıldı. Basın açıklamasında konuşan Eğitim-Sen Şube Başkanı Hakan Eker, "Bugüne kadar defalarca değiştirilen Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği, 17 Nisan Cuma günü Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Uzun süredir tartışılan öğretmenlere zorunlu rotasyon, aday öğretmenlere performans, sözlü sınav ve özür grubu tayinleri gibi konular başta olmak üzere öğretmenlerin atanması ve yer değiştirmesi ile ilgili pek çok başlıkta büyük tepki çeken değişiklikler yapılmıştır. Öncelikle belirtmek gerekir ki Resmi Gazete'de yayınlanan 'Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği' sorunlarımızı çözmekten çok, yeni sorunlar üreten ve geniş bir kesimde oluşturacağı mağduriyet ile büyük bir tepki çekmiştir" diyerek yönetmeliği eleştirdi.

Basın açıklamasından sonra Eğitim-Sen Sinop Şubesi üyeleri alandan ayrıldı. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-sen'den Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement