Eğitimci Eğitimi Teknik Destek' Projesi Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Eğitimci Eğitimi Teknik Destek' Projesi Sözleşmesi İmzalandı

Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Mühendis Erdem Çetin tarafından hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan; Pazarlar ve Şaphane İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortak olarak başvurduğu “Eğitimci Eğitimi Teknik Destek Projesi” sözleşmesi imzalandı.

30.12.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarlar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Mühendis Erdem Çetin tarafından hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan; Pazarlar ve Şaphane İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün ortak olarak başvurduğu "Eğitimci Eğitimi Teknik Destek Projesi" sözleşmesi imzalandı.

Eğitim Dumlupınar Üniversitesi Pazarlar Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda 11 Ocak 2016 tarihinde başlayacak ve 5 gün devam edeceğini; toplamda 30 saat sürecek olan eğitim Prof. Dr. Mehmet Tikici tarafından verileceği bildirildi.

Teknik Destek Projesi ile Pazarlar ve Şaphane İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli Teknik ve Sağlık personeli başta olmak üzere; iki ilçenin diğer kamu kurum personellerinin yetişkin eğitimi konusunda eksikliklerinin giderilerek kişisel gelişimlerinin sağlanmasının hedeflendiği belirtildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimci Eğitimi Teknik Destek' Projesi Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement