Ekinci Gece Saatlerinde Çalışmaları Denetledi - Son Dakika
Güncel

Ekinci Gece Saatlerinde Çalışmaları Denetledi

Ekinci Gece Saatlerinde Çalışmaları Denetledi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Onikiler Mahallesi'nde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

06.07.2015 11:12

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yol yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde işçilere eşlik etti.

Alt yapısı tamamlanmış alanlarda belirlenen program dâhilinde çalışmalarını sürdüren ekipleri ziyaret eden Ekinci, burada Fen İşleri Müdürü Abdullah Toprak'tan bilgi aldı.

Temaslarının ardından Ekinci, "Sıcak yaz ayı ve Ramazan ayı olması münasebetiyle işçi kardeşlerimiz vardiyalı bir çalışma yürütüyor. Hedefimiz bozuk yolu olmayan bir Eyyübiye oluşturmaktır"dedi.

Eyyübiye'yi geleceğe taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını da sözlerine ekleyen Ekinci sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; "Şu anda saatlerimiz gece yarısını gösteriyor ve biz ekip arkadaşlarımız ile birlikte ilçemizi bir adım daha ileriye taşımak için sahadayız. Eyyübiye Belediyesi gece saatlerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Onikiler Mahallesi 3010 sokaktaki çalışmalarımız şu anda bu alanda devam ediyor. Amacımız bizlere ulaşan ve taleplerini ileten vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmektir. Özellikle vatandaşlarımızdan şunu istirham ediyorum, eksiklikleri imkânlar ölçüsünde hızlı ve seri bir şekilde mesai gözetmeksizin gidermeye çalışıyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ekinci Gece Saatlerinde Çalışmaları Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement