Ekinci, Öğretmenleri De Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Ekinci, Öğretmenleri De Unutmadı

Eyyübiye Belediyesi, Eyyübiye İlçesine bağlı Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na ve Yenice Merkez İlkokulu'na öğretmenler odası ve sınıflar için sandalye ve masa yardımında bulundu.

24.10.2014 12:26

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla ilçe sınırları içerisinde bulunan okullara öğretmenler odası ve sınıflar için masa ve sandalye yardımlarına devam edildi. Eğitime verdiği destekle takdir toplayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci öğrenciler kadar eğitimin mihenk taşları olan öğretmenleri de unutmadı. İlçe sınırları içersinde bulunan ve dezavantajlı olarak nitelendirilen öğrenci gruplarına daha önce de çeşitli kırtasiye yardımları yapılmıştı.

Eyyübiye ilçesine bağlı Yavuz Selim İlköğretim Okulu ile Yenice İlköğretim Okulu müdür ve öğretmenlerinin zor şartlar altındaki çalışma şartlarına kayıtsız kalmayan Başkan Ekinci okullara yardım elini uzattı. Sandalye ve masa tesliminde açıklama yapan Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Yavuz Selim İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Hasan Biner , '' Eğitime verdikleri katkılarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ve yardımcılarına teşekkür ediyoruz. Yalnız biz değil, bütün okullara katkı sundukları için öğretmenlerimiz adına tekrardan teşekkür ederiz.'' Dedi.

Eyyübiye Yenice Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Kakaç ise ''Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Beyin Eğitime bakış açısını biliyoruz. Bütün okullara destek vereceğini biliyoruz. Ayrıca okulumuza yaptığı sandalye yardımından dolayı sonsuz derece de teşekkür ederiz.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekinci, Öğretmenleri De Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement