Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından

Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, alınan bir puanın kötü olmadığını ifade ederken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise rakibin daha fazla topla oynadığı söyledi.

17.12.2016 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, alınan bir puanın kötü olmadığını ifade ederken Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise rakibin daha fazla topla oynadığı söyledi.

TFF 1. Lig'in 15. haftasında Elazığspor evinde ağırladığı Altınordu ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından her iki teknik adam açıklamalarda bulundu.

Zeminin futbol oynamaya elverişsiz olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, bu kadar kötü bir zemin beklemediğini söyledi.

Zemine rağmen uzaktan atılan şutlar hariç rakibe pozisyon vermediklerini vurgulayan Bektaş, "Çok net pozisyonlar yakalayan taraf bizdik ama atamadık. Haftalardır yakındığımız sonuçlandırma yine bugün aynı şekildeydi. Bir gol attığımızda maçı çok kolay lehimize çevirebiliyoruz. Bu zeminde önemli olan 2 takımında futbolcularına bir şey olmamasıydı. Gerçekten çok tehlikeli ve neredeyse buzun üstünde oynan bir maçtı. Bir puan kötü değil. Kazanmak isterdik. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Futbolcularımı kutluyorum. Çok iyi mücadele örneği gösterdiler. Golü atsaydık belki çok farklı yerlere gidebilir ve maçı daha önce koparabilirdik. Ama olmadı, sağlık olsun" dedi.

Altınordu cephesi

2 takımın da koştuğunu ve mücadele ettiğini ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu anlamda hem rakibi hem de kendi oyuncularımı çok tebrik ediyorum. İnanın yürümek çok zor. Ülkemiz futbol anlamında bir yatırım yapıyor ama bu şartlarda oynamamak gerekiyor. Bence birçok stadın sahası ısıtmalı olması gerekiyor. Bir futbolcunun sakatlanması her şeyden önemli. Çok kötü bir sakatlıkta yaşana bilinir. Ülkemizin ısıtmalı sahaları çoğaldıkça futbol daha güzel olacaktır. Bugün futbol anlamında sadece mücadele vardı. Rakibin bir iki net pozisyonu vardı. Bizde girebilirdik. Bizim için zor bir zemindi. Rakip topu oynamayı bizden daha çok başardı. Ama maalesef her iki takım içinde istediğimiz o güzel futbol yansıtılmadı. Zemin de buna elverişli değildi. Maç seyredenlerde zevk alma açısından hiçbir şey yapamadılar. Biz ve rakip bir puan aldı. Bu zeminde bu mücadele iyi sonuç diye düşünüyorum" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Altınordu Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement