Emenike: 10 Milyon Euro Etmem - Son Dakika
Spor

Emenike: 10 Milyon Euro Etmem

Emenike: 10 Milyon Euro Etmem

Fenerbahçe yönetiminin satmaya çalıştığı Emmanuel Emenike, kulübün istediği rakamlara gitmesinin zor olduğunu söyledi.

25.05.2015 10:38  Güncelleme: 12:40

Fenerbahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan ve sarı-lacivertli yönetimin sezon sonunda satmak istediği Emmanuel Emenike, kulübün istediği rakamlara gitmesinin zor olduğunu vurguladı.

PİYASA DEĞERİ DÜŞTÜ

Milliyet'in haberine göre; bu sezonki performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe ile yollarını büyük ölçüde ayıracak. Beşiktaş derbisi sonrası hem tribünlerle, hem de camia ile arasındaki bağları tamamen koparan ve bir daha kendini toparlayamayan Nijeryalı oyuncunun piyasa değeri de bir hayli düştü.

"BANA KİMSE 10 MİLYON EURO VERMEZ"

Spartak Moskova'dan 13 milyon euro bedelle transfer edilen Emenike için sarı-lacivertli yönetim 10 milyon euroluk bir bonservis ücreti düşünse de şu ana kadar bu parayı veren bir kulüp çıkmadı. Geleceğini yakın arkadaşları ile değerlendiren Emenike'nin de "Yönetim beni satmayı düşünüyor ama bana kimse 10 milyon euro vermez. Benim oynamam, yeniden kendimi ispatlamam gerekiyor. Bunun için kiralık olarak bile başka takıma gidebilirim." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YÖNETİM ZARAR ETMEMENİN PEŞİNDE

Fenerbahçe Yönetimi ise yeni sezonda takımda tutmak istemediği Nijeryalı oyuncudan minimum zarar etmenin hesaplarını yapıyor. Daha önce gelen teklifleri geri çeviren sarı-lacivertli kulüp 10 milyon eurodan aşağıya futbolcusunu satmaya yanaşmıyordu. Ancak şartların değişmesi üzerine bu rakamın aşağıya çekilebileceği belirtildi.

İNGİLTERE YALAN OLDU

Hayali bir Premier Lig takımında oynamak olan Nijeryalı futbolcu, şu an için bu hedefinden oldukça uzaklaştı. Zaman zaman adı İngiliz ekipleri ile anılsa da Emenike'nin gelecek sezonki rotası büyük olasılıkla Arap yarımadası gibi duruyor. Özellikle Dubai'den gelen ciddi teklifler olduğu ifade edildi. Ancak bu tekliflerin beklentilerin oldukça altında kaldığı öğrenildi. Daha önce bu kulüplerden gelen tekliflere sıcak bakmayan Nijeryalı futbolcunun bu sezonki form düşüklüğünün ardından en azından bir yıl kiralık gitmeye sıcak bakabileceği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Emenike: 10 Milyon Euro Etmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • KİNG FB: Beş para etmezsin 10 1 Yanıtla
  • tr: 5 krşbile etmez :) almakla en büyük hatasını yaptı fb zaten 11 0 Yanıtla
  • FiiNNEVVBESSiKBAHZEDE PiSTTON ASAGI:)): KARABÜKTTEN AZiZiYENiN SiKKESiNE BULASMASAYDIN ASLAN1905GS ZAMANI GELDiGiNDE HELAL ALIN TERiYLEN KAZANILAN PARAMIZLAN SANA RAHAT 12MiLYON VERiRDiK AMA SU SAATTEN SONRA FENNEVVRASYONUN SiKE PENCELERiNDEN SANA VERiLECEK PARA 5MiLYON TABi KiM UEFADAN SiKKE DAMGASI YEMiS BESSiKBAHZEDEN SENi TERTEMiZ TAKIMINA ALIRKi??? 0 4 Yanıtla
  • ADDEM: DOĞRU SÖYLEMİŞŞİN EMINİKE 10 DEĞİL 1 MİLYON BİLE ETMEZSİN 3 0 Yanıtla
  • Trabzonspor: Emenıke nin değeri en fazla 1 milyon EURO EDER 2 1 Yanıtla
  • Farklı bakış: Neden gidesinki önünüzdeki sezon yabancı kuralı yok otur yedek kulübesinde kaliteli iyi bir yedek olursun takımda eskidendi o illede gitsin krasiç halen takımda kullanamıyorduk parayı alıyor ama 1 0 Yanıtla
  • AGRI 0441: Vala eski paraylan da etmesin taklana tav oldu Yildirim dedi kesin türbünü costurur ama türbünde adam birakmadi 0 1 Yanıtla

Advertisement