Fenerbahçeli Emenike, Monaco'ya Gözdağı Verdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Emenike, Monaco'ya Gözdağı Verdi

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, Monaco maçı öncesi yaptığı açıklamada "Ben hala en iyi golcülerdenim. Rövanş maçında da gol atmam lazım" ifadelerini kullandı.

30.07.2016 02:48  Güncelleme: 09:35

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Emenike, Monaco ile oynanacak Şampiyonlar Ligi eleme turu mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Nijeryalı golcü, Fransız ekibine rövanşta da gol atmak istediği belirterek gözdağı verdi.

"AMACIM FENERBAHÇE'NİN HEDEFLERİ İÇİN GOL ATMAK"

Emenike, "Taraftarın ve kulübün beklentilerini biliyorum. O yüzden etkileyici bir şeyler yapmak için çalışıyorum. En büyük amacım Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşması için gol atmak. Bu kulüple kupalar kazanmak istiyorum. Bana verilen değerin farkındayım" şeklinde konuştu.

"HALA EN İYİ GOLCÜLERDENİM"

Emenike, henüz en iyi seviyesine gelmediğini söylerken, "Her şeyimi vermeye yeniden hazırım. Geride kalan kayıp günlerimi telafi ediyorum. Geçmişte eleştirildiğim kadar kötü olmadığımı biliyorum ancak yeniden kendimi kanıtlamaya hazırım. Futbolum ile sezon boyunca taraftarları eğlendirmek istiyorum. Ben hala en iyi golcülerdenim.

"RÖVANŞTA DA AYNISINI YAPMAM LAZIM"

Geçmişi unutturup, geleceğe bakmak istiyorum. Monaco'ya attığım iki gol beni heyecanlandırdı. Ancak bununla yetinmiyorum. Rövanş maçında da aynısını yapmam lazım" değerlendirmesini yaptı. Emenike, Monaco rövanş maçında da takım olarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Fenerbahçeli Emenike, Monaco\'ya Gözdağı Verdi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Emenike, Monaco'ya Gözdağı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement