Emiroğlu "Amatöre Döndüğümüze Değecek" - Son Dakika
Yerel

Emiroğlu "Amatöre Döndüğümüze Değecek"

Emiroğlu "Amatöre Döndüğümüze Değecek"

Çine Madranspor'da sol bek ve sol kanatta oynayan Alim Emiroğlu, "Sezon sonunda şampiyon olursak amatöre döndüğümüze değecek." dedi.

18.04.2014 09:33

Bölgesel Amatör Lig 7.Grubu lider olarak bitirmeyi garantileyen Çine Madranspor'da sol bek ve sol kanatta oynayan Alim Emiroğlu, "Sezon sonunda şampiyon olursak amatöre döndüğümüze değecek" dedi.

Sezon başında profesyonelden amatöre istemeyerek dönen, doğduğu şehir Aydın'ın ekiplerinden Çine Madranspor'a transfer olan yıldız oyuncu, bu sezon 3 gol-16 asiste imza attı. Hedefe ulaşmak için sadece 1 maçın kaldığı sarı-yeşilli ekipte Süleyman-Kadir-Hakan gibi tecrübeli oyuncularla ağabeylik yapan Alim Emiroğlu, play off maçında Çinelilerin ve Aydınlıların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Emiroğlu, şunları kaydetti: "Sezon başında takım arkadaşım Süleyman ile birlikte Aydınspor 1923'te oynamak istemiştik ve anlaşmıştık. Ancak, nasip olmadı. Amatöre dönmeye mecbur kaldık. Ama iyi de oldu. Aydınlıların bizi gördüğüne inanıyorum. Şampiyon olursak amatöre döndüğümüze değecek. Belki amatöre dönmek üzücü. Ama Aydın'dan bir takımı çıkartmak ve bunun parçası olmak gurur verici. Aydınlı olup, Aydın için bir şeyler yapmak manevi olarak büyük haz veriyor"

Takımda iyi bir ortam olduğunu ifade eden Alim Emiroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde. Yaş olarak da bize yakın ve bizi dinleyen bir hocamız var. Bizi başarıya götüren en önemli etkenlerden biri de bu. Artık önümüzde bir adım kaldı. Bu adımı en iyi şekilde geçmek istiyoruz. İnşallah şampiyonluğu kazanırız . Tüm Çine ve Aydın'a hediye ederiz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emiroğlu 'Amatöre Döndüğümüze Değecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement