Emniyet Müdürü Babal Arasspor'un Fahri Başkan Oldu - Son Dakika
Yerel

Emniyet Müdürü Babal Arasspor'un Fahri Başkan Oldu

Emniyet Müdürü Babal Arasspor\'un Fahri Başkan Oldu

IĞDIR (İHA) – Iğdır’ı bu sezon bölgesel amatör ligde (BAL) temsil edecek olan Arasspor’un fahri başkanı İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal oldu.

02.07.2014 18:31

IĞDIR (İHA) – Iğdır'ı bu sezon bölgesel amatör ligde (BAL) temsil edecek olan Aras spor'un fahri başkanı İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal oldu.

Iğdır Arasspor Kulüp Başkanı Hasan Aras, Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Kulüp Basın Sözcüsü Suat Deniz, Teknik Direktör Erol Aydemir, Yardımcı Antrenör Deniz Bakış ve Kaleci Antrenörü Tohit Alak ile birlikte Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Babal, Arasspor'a destek sözü vererek, yakın deplasman maçlarına katılacağını belirterek, Arasspor'un Iğdır'ı bölgesinde en iyi bir şekilde temsil edeceğini kaydetti.

Milli futbolcu Sergen Yalçın'ın yakın akrabası olduğunu, Arasspor'a destek olmak açısından oynayacak ilk maçta kendisini buraya davet edeceğini ifade eden Babal, "İnşallah bizi kırmaz ve ilimize gelerek takımımıza destek olur" dedi.

Arasspor Kulübü Başkanı Hasan Aras da, yeni kurulan bir kulüplerini en iyi yerlere taşımayı istediklerini ifade ederek, "Özellikle tesisleşme anlamında projelerimiz var. Spor Genel Müdürlüğünün arsa verilmesi şartıyla bir tesis kurma projesi var. Bizde Milli Emlak tarafından belirlenen bir yerde boş bir arazinin tahsisi yapıldığı takdirde içerinde; buz pateni, bowling salonu, yüzme havuzu, hamam, sauna, halı saha, atış alanı gibi spor kompleksi yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Arasspor'un BAL'a çıkmasında büyük emek harcayan Teknik Direktör Erol Aydemir ise, şu anda 87 lisanslı futbolcuları bulunduğunu ve hedeflerinin her mahalleden yetenekli çocukları alt yapıda eğitmek olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmalarının ardından Iğdır Arasspor heyeti İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal'a Arasspor 76 numaralı 'mavi beyaz' formasını hediye etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emniyet Müdürü Babal Arasspor'un Fahri Başkan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement