Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Beyşehirli doğaseverler, Emniyet Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle "Yeşildağ Kocaasman Yaylası Yürüyüşü" düzenledi.

12.04.2015 14:33

Beyşehirli doğaseverler, Emniyet Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle  "Yeşildağ Kocaasman Yaylası Yürüyüşü" düzenledi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından "Yeşildağ Kocaasman Yaylası Yürüyüşü" etkinliği başladı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yürüyüş etkinliğini polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlediklerini belirtti.

Yürüyüşün Yeşildağ Mahallesi'nde başlayan ve 8 kilometrelik bir etap olduğunu vurgulayan Büyükkafalı, etkinliğe Beyşehirli doğaseverlerden büyük ilgi duyduğunu, ilçe dışından da katılımcıların olduğunu kaydetti.

Büyükkafalı, güvenliğin emanet edildiği kolluk kuvvetlerine büyük bir minnet duygusu içerisinde olduklarını Emniyet Teşkilatı'nın da bu anlamda kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement