Emre Belözoğlu Sinirlerine Hakim Olamayınca Oyundan Atıldı - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu Sinirlerine Hakim Olamayınca Oyundan Atıldı

M. Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, sinirlerine hakim olamayınca 30 saniye içinde iki sarı kart gördü, oyundan atıldı. Emre çıktıktan sonra takımı maçı 2-1 kaybetti.

26.12.2015 16:48  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun flaş ekibi Medipol Başakşehir, ilk yarının son maçında konuk olduğu Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Turuncu lacivertli takımın mağlubiyetinde kaptan Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesi önemli rol oynadı. Emre atılana kadar oyunun mutlak hakimi olan Başakşehir, 10 kişi kaldıktan sonra kontrolü rakibine kaptırdı ve mağlup oldu.

İKİ İTİRAZLA OYUNDAN ATILDI

Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartı ise sadece 30 saniye içinde geldi. 50. dakikanın ilk saniyelerinde hakeme itirazdan sarı kart gören tecrübeli oyuncu, bir kez daha itiraz edince ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Sinirlerine hakim olamayıp hakeme itiraz eden ve topu öfkeyle yere çarpan Emre Belözoğlu, kırmızı kartı gördükten sonra sahayı terk ederken, takım arkadaşı Yalçın tarafından teselli edildi.

KARAMAN: ADAM SENİ GEBERTİR!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da maç sonrası yaptığı değerlendirmede Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartına dikkat çekti. Karaman, "Böylesine önemli maçlarda bir kişi eksik kaldığın zaman adam seni gebertiyor, öldürüyor orada" dedi.

Karaman, hakem Abdülkadir Bitigen'in yaşının genç olmasına da dikkat çekerek, "İki takım adına genç bir hakemin hata yapmasını anlayışla karşılıyorum" diye konuştu.

Öte yandan, bu sezon öncesi Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 311 maçta 3 kırmızı kart gören Emre Belözolu, Başakşehir'deki 12. karşılaşmasında ilk kırmızı kartını gördü.

Emre Belözoğlu Sinirlerine Hakim Olamayınca Oyundan Atıldı

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu Sinirlerine Hakim Olamayınca Oyundan Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • yavuz: Türk futbolunun yüz karası 19 1 Yanıtla
  • KILICTAROGLU: emre,,ile gurur duyuyorum. 5 15 Yanıtla
  • fb cumhuriyeti: Sirtlanlar saldiriyor emre kac....ulan adami delirtmeyin bu emre size tecavuzmu etti ne alip veremediyiniz var kirmizi karti ilk yiyen emremi 3 10 Yanıtla
    babayaro: Senin cumhuriyetini sevsinler sikeciler sizi 3 3 Fatih: Şikebahce cumhuriyeti dunyanin en buyuk şikecileri 1 1
  • Ayk: Her zaman ki emre terbiyesiz işte 11 1 Yanıtla
  • Selim Han: arkanda fener mafyasi yok artik emre adam ol 6 2 Yanıtla
  • Emre: Bu benim çocuğum olsa eldivenle severim. O kadar haz etmiyorum 4 0 Yanıtla
  • Cihan: Ya manyak gelmiş 35 ine bu nu ancak bakırköy veya Manisa paklar yanınada kankalarınıda volkan caner gökhan güzel bir 4 lü yaparlar 2 2 Yanıtla
  • Türk.: Aziz babası arkasında yok artık. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement