Emre Belözoğlu Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Emre Belözoğlu Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Emre Belözoğlu Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı.

12.09.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FB TV mikrofonlarına konuşan Emre Belözoğlu, ilk olarak yeni yaşı ile ilgili, "34 yaşı bitirip 35’e girdiğimizde güzel anılarla bitirdik. Fenerbahçemiz şampiyon oldu, ikinci çocuk haberini aldık, güzel şeyler var. İnşallah 35’i bitirdiğimizde de birlikte kutlarız, 4. yıldızla. Herkese teşekkür ediyorum. Doğum günüm ikinci kez kutlandı. Milli Takımda da kutlanmıştı. Burada da temsili bir tören yapıldı. İnşallah güzel bir sene bizi bekliyordur" ifadelerini kullandı.

Emre, hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçı hakkında ise, "Tabii zorlu bir maç. Trabzonspor yeni oluşan, yeni oyuncularla kurulu bir takım. Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Ama bizim takımımız böylesine zor deplasmanlara alışık. Bu anlamda tecrübeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yaptık, bunu da devam ettirmek istiyoruz. Hocamızın ilk 8 hafta için koymuş olduğu bir hedef var. Bunun doğrultusunda, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah maçtan gülerek ayrılan taraf biz oluruz. Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur" dedi.

Takımdaki sakat ve cezalılar hakkında da konuşan Emre, "Geniş ve bu anlamda derinliği olan bir kadroya sahibiz. İnanıyorum, oynayamayacak arkadaşlarımızın yerini dolduracak arkadaşlarımız, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır, oynamayan arkadaşları aratmayacaklardır. Sonuçta Fenerbahçe formasını kim giyerse giysin, o gün sahada terinin son damlasına kadar mücadelesini verir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum, kazanan taraf inşallah biz oluruz" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Emre Belözoğlu Trabzonspor-Fenerbahçe Maçını Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement