Fenerbahçe, Emre Mor'u Kiralamak İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Emre Mor'u Kiralamak İçin Harekete Geçti

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da peşinde olduğu Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor'u gelecek sezon kiralamak için harekete geçti.

24.03.2017 10:45  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi yabancı futbolcu dışında, yetenekli gurbetçilerin de peşinden gidiyor.

HABERİ ALDILAR, HAREKETE GEÇTİLER

Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a imza atan Emre Mor'u Alman kulübünün tecrübe kazanması için kiralamayı düşünmesinin ardından bundan haberdar olan Fenerbahçe yönetimi devreye girdi. Öte yandan Beşiktaş da Borussia Dortmund'a kaptırdığı genç yıldız Emre Mor'u gelecek sezon Bundesliga ekibinden kiralamayı planlıyordu... Yönetim, bu gizli operasyonda ilk olarak sezon başında 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 5 yıllık imza attığı Borussia Dortmund'da kadroya girmekte zorlanan 19'luk A milli futbolcunun kariyer planlamasıyla ilgili bilgi aldı.

1 YILLIK KİRALAMA

Sarı-Lacivertli yönetim Borussia Dortmund'a Emre Mor'u 1 yıl kiralamak için teklifte bulunacak. Sağ kanatta ve forvet hattında forma giyen Emre Mor, çabukluğu ve süratiyle dikkat çeken bir oyuncu. Aynı zamanda etkili bir sol ayağa da sahip.

KANATTAKİ TÜM PROBLEMİ ÇÖZER!

Bu sezon 8'i lig olmak üzere sadece 15 resmi maçta forma şansı bulabilen Emre Mor da daha fazla forma giyebileceği üst düzey bir kulübe gitmeye sıcak bakıyor.

Ay-Yıldızlı ekibimizin de vazgeçilmez isimleriden biri olan Emre Mor için 1 milyon Euro civarında kiralama ücreti ödemeyi taahhüt edecek. Emre'nin transferi kanat sıkıntısı büyük ölçüde çözecek.

(Takvim)

Fenerbahçe, Emre Mor\'u Kiralamak İçin Harekete Geçti
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Emre Mor'u Kiralamak İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement