En Güzel Hediye, Seydişehir Belediyesi'nden - Son Dakika
Güncel

En Güzel Hediye, Seydişehir Belediyesi'nden

En Güzel Hediye, Seydişehir Belediyesi\'nden

Çocuklara en anlamlı karne hediyesi, Seydişehir Belediyesinden geldi…

23.01.2016 12:01  Güncelleme: 12:02

Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi ilçenin değerlerini, özelliklerini anlatan hikaye kitabı "Hazine Avcısı"nı ve kitabın yazarı Alper Akdeniz ilkokul öğrencilerine hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tarafından Seydişehir'de öğrenim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 10 Bin kitap hediye edildi…

Ünlü Yazar, Yönetmen Alper Akdeniz tarafından kaleme alınan Hazine Avcısı adlı kitapta Seydişehir'i baştan sona gezen iki kardeşin başlarına gelen maceralar anlatılıyor. Belediye tarafından tatil süresince daha iyi vakit geçirmeleri için tüm öğrencilere Seydişehir'e özel hazırlanan hikaye kitabı hediye edildi…

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ile Yazar Alper Akdeniz Şehit Özgür Öncel İlkokulu ve İhsan Tekin İlkokulundaki kitap dağıtım törenine katıldı… Bilgiye ulaşmanın en güzel yolunun çalışmak olduğunu, bunun içinde kitap okumak gerektiğini kaydeden Başkan Tutal; kitabın çocukların Seydişehir'i daha iyi tanıması açısından önemli olduğunu belirtti.

Öğrencilere okumayı sevdirmek, kitabı tanıtmak ve öğrencilerle birlikte olmak istediklerini ifade eden Başkan Tutal "Birinci dönem sonunda kültür faaliyetleri içerisinde böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Kitabımızın hazırlanmasında emeği geçen yazarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Öğrencilere iyi tatiller dileyen Başkan Tutal, ilk baskı olan 10 Bin kitabın ilköğretim okulu öğrencilerine hediye edildiğini kaydetti.

Yazar Alper Akdeniz "Seydişehir'de okuyan her öğrencinin elinde karneleriyle beraber kitaplarımı görmek tarifsiz bir mutluk benim için. Şubat Ayı içerisinde yeniden Seydişehir'e geleceğim ve en uzak köyler de dahil olmak üzere birçok yerde imza günleri yapacağız. Ülkemizdeki bütün öğrencilerimizin güzel bir tatil geçirmesini diliyorum." dedi.

Başkan Tutal, beraberinde kendisine eşlik eden Yazar Yönetmen Alper Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Şube Müdürü Ali Uluyurt ve Okul müdürleri ile birlikte Hazine Avcısı kitabını sınıfları gezerek öğrencilere dağıttı. Başkan Tutal, okul müdürlerine Seydişehir'in tarihini değerlerini simgeleyen tablo hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güzel Hediye, Seydişehir Belediyesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement