Engelli Çocukları Döven Bakıcı Kadın Polise İfade Verdi (2) - Son Dakika
Güncel

Engelli Çocukları Döven Bakıcı Kadın Polise İfade Verdi (2)

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde engelli çocuklara yapılan işkencenin ardından yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişinin ifadesi alındı.

18.12.2015 18:04

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde engelli çocuklara yapılan işkencenin ardından yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişinin ifadesi alındı. Görüntüler incelenerek M.A.'nın ardından sesleri duyulan ve görüntülerde bulunan 3 kişinin daha kimliği belirlendi. M.A.'nın ifadesinin alınmasının ardından merkezde görevli S.Y., E.Ç. ve A.R.P. ifadeleri alınmak üzere Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. A.R.P. isimli erkek temizlik görevlisi ile S.Y. isimli kadın öğretmen olayı hatırlamadıklarını söyledi.

E.Ç. isimli kadın eğitmen ise ifadesinde, "Ben o kurumda kısa bir süre çalıştım. Bu olayların sürekli olarak gerçekleştiğini gördüm. Durumu kurum müdürüne aktardım. Ancak hiçbir yaptırım uygulanmadı. Bir süre sonra orada gerçekleşen olayları kaldıramadım ve işten ayrıldım. Çocuklara yapılanlardan kurumda çalışan herkesin haberi var. Ancak kimse hiçbir şey yapmıyor. Ben de bunlara engel olamayınca işten ayrılma yolunu seçtim" dedi.

ÇALIŞANLARIN DA İFADELERİ ALINDI

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri görüntülerde yer almayan kişilerin de ifadelerine başvurdu. Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki tüm çalışanların konuyla ilgili ifadeleri alınırken, kurum yetkilileri uygulanan şiddetten haberleri olmadığını bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Çocukları Döven Bakıcı Kadın Polise İfade Verdi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement