Engelli Gençlerden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Engelli Gençlerden Başkan Yazgı'ya Ziyaret

Engelli Gençlerden Başkan Yazgı\'ya Ziyaret

Aksaray Belediyesi’nin Engelliler Sanat Atölyesi kursuna katılan engelli gençler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

15.08.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediyesi'nin Engelliler Sanat Atölyesi kursuna katılan engelli gençler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Gönül Dostları Danışma Merkezi sahibi Cem Elibol ve beraberindeki yöneticilerle birlikte Başkan Yazgı'yı ziyaret eden engelli gençler, atölyede yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerden bazılarını Başkan Yazgı'ya hediye etti. Aksaray Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Haluk Şahin Yazgı, belediyeye ait Engelliler Sanat Atölyesinde eğitim gören bütün engelli gençleri ortaya koydukları yeteneklerinden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Yazgı, "Belediyemizin Engelliler Sanat Atölyesinde verilen kurslarda engelli kardeşlerimiz takı tasarımı veya buna benzer el ürünlerini geliştirmek için eğitim görmektedirler. Gerçekten yaptıkları ürünleri görünce çok başarılı olduklarını gözlemliyoruz. İnşallah belediyemizin imkanları doğrultusunda onlara daha geniş bir yer tahsis edeceğiz ve haftada 2 gün yerine 4 gün kurs eğitimi alarak daha verimli olmalarını sağlayacağız. Ayrıca servis ve ulaşım sorunlarını da çözeceğiz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Gençlerden Başkan Yazgı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement