"Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller" - Son Dakika
Güncel

"Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller"

"Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller"

"Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller" Sunumuna ilgi büyüktü.

24.03.2014 15:13

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin TOFD Genel merkezinde basın ve protokol asistanı olarak görev yapan aynı zaman'da Yazar Serkan Uman tarafından kaleme alınan "Her şeye Rağmen Yaşam" adlı kitabın tanıtım çalışmaları kapsamında, Kemerburgaz Üniversitesi, Yabancı Diller Yüksek Okulu toplantı salonunda, 20 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen "Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller" konulu toplantıya ilgi büyüktü. Değerli radyo programcısı Gurbet Altay'ın doyumsuz sohbetleriyle renklendirdiği sunum, 300'e yakın öğrencinin yanı sıra Kemerburgaz Üniversitesi Öğretim üyeleri ve davetliler tarafından ilgi ile izlendi.

Gurbet Altay sunumunda engelli gençlerin, eğitimleri ve meslek hayatlarında karşılaştıkları zorlukları kendi özgüvenleri ile aşabileceklerini belirterek, eğitimin, bedensel engellerle geri atılamayacak kadar önemli olduğunu vurguladı.

Toplantı sonunda, kitaplarını imzalayan Serkan Uman ile sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı bulan öğrenciler, bu tip sosyal sorumluluk projelerinin Kemerburgaz Üniversitesi'nde gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Üniversite yönetimine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Engelli gençlerin eğitimi ve mimari engeller' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement