Engelli Taraftarlar da Passolig Kartı Alacak - Son Dakika
Yerel

Engelli Taraftarlar da Passolig Kartı Alacak

Engelli Taraftarlar da Passolig Kartı Alacak

Trabzonspor müsabakalarını engelli tribününden takip eden taraftarların ve refakatçilerinin yeni dönemde stadyuma girebilmeleri için Passolig kartı almaları gerekecek.

29.08.2014 17:43  Güncelleme: 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelli taraftarların maçları takip edebilmesi için Passolig kartı almaları gerektiği bildirildi.

Gaziantepspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, kırmızı-siyahlı ekibin müsabakalarını engelli tribününden takip eden taraftarların ve refakatçilerinin yeni dönemde stadyuma girebilmeleri için Passolig Kartı almaları gerektiği belirtildi.

Takımın maçlarını izlemek isteyen engellilerin maç günü sıkıntı yaşamamaları için en kısa sürede Passolig kartı almaları istenen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Engelli biletleri maç günü 10.00 ila 14.00 arasında Kamil Ocak Stadyumu gişelerinden engelli vatandaş ve refakatçisinin Passolig kartlarına ücretsiz olarak tanımlanacaktır. Tanımlama işlemi gişe çalışanı tarafından yapılacaktır. Bugünlerde sistemsel arızalar nedeniyle taraftarlarımız kulübümüzü arıyor, sıkıntı hakkında bilgi istiyor. Bu sorun kulübümüzden kaynaklanmıyor, merkezi sıkıntılar nedeniyle zaman zaman kısa süreli aksaklıklar yaşanıyor. Taraftarlarımızın en kısa sürede kartlarına yükleme yapmalarını istiyoruz." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Taraftarlar da Passolig Kartı Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement