Engelliler Haftası'nda Tabiat Tarihi Müzesi'ne Gezi - Son Dakika
Yerel

Engelliler Haftası'nda Tabiat Tarihi Müzesi'ne Gezi

Engellilere yönelik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Tabiat Tarihi Müzesi’ne gezi düzenledi.

12.05.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engellilere yönelik çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Tabiat Tarihi Müzesi'ne gezi düzenledi.

Çankaya Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda bir dizi etkinlik düzenliyor. Müzik, ağaç dikme, piknik, tiyatro ve sergi gibi etkinliklerle dolu dolu geçecek hafta kapsamında MTA'da bulunan Tabiat Tarihi Müzesi'ne de gezi düzenlendi. Gören Kalpler Derneği, Ç'engel Atölye ve Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nden engellilerin katıldığı geziye eğitmenler ile sosyal yardım uzmanları da eşlik etti. Enerji Parkı binasında yenilenebilir enerji kaynakları, bor ve kömür madenleri gibi konularda bilgiler alan engelli gençler, daha sonra Tabiat Tarihi Müzesi'ni gezdi. Tarih öncesi canlılardan dünya dışı taşlara, Güneş Sistemi'nden omurgalı ve omurgasız hayvanlara kadar birçok farklı konuyu gezerek öğrenme imkanı bulan engelliler, keyifli dakikalar yaşadılar. Ç'engel Kafe, Çengel Atölye, Çankaya Ahşap Çocuk Oyuncakları Atölyesi gibi birçok projesiyle engelli bireylere hem destek olan hem de farkındalık yaratan Çankaya Belediyesi'nin etkinlikleri hafta sonuna kadar sürecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Haftası'nda Tabiat Tarihi Müzesi'ne Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement