Engelliler Yararına Konser Verdiler - Son Dakika
Yerel

Engelliler Yararına Konser Verdiler

Alanya'da 30 kişiden oluşan Türk sanat müziği korosu, şarkılarını engelliler yararına seslendirdi.

13.12.2014 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya ilçesinde Neşe-i Muhabbet Türk Sanat Müziği Korosu tarafından engelli çocukların kaldığı Alanya Engelsiz Yaşamevi Derneğine destek amacıyla konser düzenlendi.

Neşe-i Muhabbet Korosu tarafından engelliler yararına düzenlenen,konser Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Neşe-i Muhabbet Korosu kurucusu ve Engelsiz Yaşamevi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Ayaz, engelliler yararına düzenledikleri konsere halkın büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Konserin gelirinin engelli öğrencilerin kaldığı Engelsiz Yaşamevi binasının iyileştirme çalışmalarında kullanılacağını bildiren Ayaz, "Koromuz engelsiz yaşama destek vermek için kuruldu. Herhangi bir kar amacımız yoktur. Geçen yıl da gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle yaşam evine mutfak yaptırdık. Yaptığımız bu etkinliklerde karı, engelliler yaşam evine veriyoruz" dedi.

Koroda öğretmenden, ev hanımına farklı meslekten insanların olduğunu ifade eden Ayaz, 30 kişilik sivil toplum örgütü olduklarını söyledi. Ayaz koronun bir üyesinin de görme engelli olduğunu sözlerine ekledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelliler Yararına Konser Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement