Ensar Vakfı'ndan Faaliyet Planlama Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Ensar Vakfı'ndan Faaliyet Planlama Toplantısı

Kastamonu'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında Ensar Vakfı Kastamonu Şubesi'nin 2015 - 2016 yılı faaliyetlerin planlanmasına yönelik toplantı düzenlendi.

20.09.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında Ensar Vakfı Kastamonu Şubesi'nin 2015 - 2016 yılı faaliyetlerin planlanmasına yönelik toplantı düzenlendi.

Kuzeykent Ufo  İş Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Özkan, ülkemizin birlik ve beraberliğe, gençlerin milli ve manevi değerlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğu söyledi.

Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, bayram öncesi böyle bir toplantının düzenlenmesinin çok önemli ve faydalı olduğunu, bu tür toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirtti.

Daha sonra yapılan çalıştayda, katılımcıların katkılarıyla 2015 - 2016 yılı için yapılacak çalışmalar, izlenecek yöntemler görüşüldü.

Toplantıya Kastamonu'da eğitim ve öğretim  alanında faaliyet gösteren Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen edebiyat Fakültesi, Kastamonu Müftülüğü, İmam Hatip Liseleri ve Diyanet Eğitim Merkezinde görevli yetkili ve öğretmenlerle  vakıf yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ensar Vakfı'ndan Faaliyet Planlama Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement