Er Meydanı'ndan 'Atlı-yeşil Yeşil' Erken Finali - Son Dakika
Spor

Er Meydanı'ndan 'Atlı-yeşil Yeşil' Erken Finali

Er Meydanı\'ndan \'Atlı-yeşil Yeşil\' Erken Finali

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlık ilk tur kura çekimleri yapıldı.

25.07.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlık ilk tur kura çekimleri yapıldı. 54 başpehlivanın katıldığı kura çekiminde, geçen yılın şampiyonu Fatih Atlı ile altın kemerli başpehlivanlardan Mehmet Yeşil Yeşil'in eşleşmesine güreş severler 'erken final' yorumları yaptı.

654. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin ikinci gününde başpehlivanlık ilk tur kura çekimleri yapıldı. 54 başpehlivanın katıldığı kura çekiminde, geçen yılın şampiyonu Fatih Atlı, liste başına giremeyen ancak altın kemer yolunda en iddialı isimlerden birisi olan Mehmet Yeşil Yeşil ile eşleşti. Güreş severler, kura çekimi sonrası 'erken final' yorumları yaparken, başpehlivanlar Fatih Atlı ve Mehmet Yeşil Yeşil birbirlerine başarılar diledi.

YEŞİL: "ALTIN KEMER İÇİN KAZANMAM LAZIM"

Geçmiş dönemlerde iki kez üst üste altın kemeri alan ve üçüncü altın kemeri geçen yılın başpehlivanı Fatih Atlı'ya kaybeden Mehmet Yeşil Yeşil, "Biz herhalde erken bir eşleşme yaptık. 2014 yılının Başpehlivanı Fatih Atlı ile eşleştik. 2011 yılında ikinci turda eşleşmiştik. Bende iki tane kemer vardı beni yendi. Kemerimiz yandı burada geçmişte. Bununla alakalı herhangi bir düşüncem yok sadece 2015 yılında altın kemer yolculuğunda ilk turumu yapıyorum. Güreşimi yapacağım altın kemer için mücadeleme devam edeceğim. İkinci tura geçmem gerekiyor altın kemere uzanmam için. İnşallah kazanan taraf ben olurum. İyi hazırlandık. Nasip olursa alırız. İnşallah güzel güreşler seyrettireceğimize inanıyorum" dedi.

ATLI: "ALNIMIZA NE YAZILDIYSA O OLACAK"

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı da kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, "2011 yılında yenmiştim. Tekrar birbirimize düştük. Nasip bakalım kura çektik. Buradaki seyirci adına güzel, iyi olan kazansın diyorum. Nasipte varsa olur. Bu yıl çok iddialı geldik her şeyimizi buraya koyacağız. İnşallah Cenab-ı Allah alnımıza ne yazdıysa o olacak. Sonuç olarak birinci olmak, kemer almak kolay değil. Herkes birbirine denk. Geçen yıl 6 tur güreş yaptık. İnşallah bugün de burada önümüzdeki maçları kazanıp çeyrek finale kalmak istiyoruz. Tabi ki bütün rakiplerimiz birbirine denk ama Allah alnımıza ne yazdıysa o olacak. Her şeyin hayırlısı" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, başpehlivanlık kura çekimi sonrası güreş severler tarafından altın kemerin iddialı isimleri arasında gösterilen Recep Kara, Faruk Akkoyun ile Orhan Okulu, Mehmet Kavakçı ile İsmail Balaban, Onur Alcı ile Şaban Yılmaz da Ali Güngör Ekin ile eşleşti. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Er Meydanı'ndan 'Atlı-yeşil Yeşil' Erken Finali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement