Erciyessporlu Murat'ın Hedefi İlk 11'in Değişmezi Olmak - Son Dakika
Spor

Erciyessporlu Murat'ın Hedefi İlk 11'in Değişmezi Olmak

Erciyessporlu Murat\'ın Hedefi İlk 11\'in Değişmezi Olmak

Kayseri Erciyessporun genç futbolcusu Murat Yıldırım, yeni sezonda göstereceği performansla ilk 11'in değişmezi olmayı hedefliyor.

17.07.2014 12:44  Güncelleme: 12:43

MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un genç futbolcusu Murat Yıldırım, yeni sezonda göstereceği performansla ilk 11'in değişmez ismi olmak istiyor.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre önce başladıklarını belirterek, hem bireysel hem de takım olarak bu yıl büyük başarılar hedeflediklerini belirtti.

Yeni sezonun tüm futbolcu ve takımlara hayırlı olması temennisinde bulunan Yıldırım, geçen sezon son haftalarda verdikleri mücadeleyle ligde kalmayı başardıklarını, bu sezonun kendileri için daha iyi geçmesini beklediklerini kaydetti.

Bu sezon çok daha iyi bir Erciyesspor izletmek için çalıştıklarını dile getiren Yıldırım, "Geçen sezon Erciyesspor'a takım zor durumda iken geldim. Takımın ligde kalmasına katkı sağladıysam ne mutlu bana. Tabi ki kendi performansım da çok önemliydi. İnşallah geçen sezonki performansımın üstüne koyarak, bu sezon ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak için yoğun bir şekilde çalışıyorum" diye konuştu.

Takımda futbolcular arasındaki uyumun üst düzeyde olduğunu, birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğini ve Kayseri Erciyesspor'u daha ileriye taşıyacağını kaydetti.

Yıldırım, takıma katılan yeni oyuncularla daha da güçlendiklerini ve hedef büyüttüklerini belirterek, "Hocamızla birlikte iyi bir çıkış yakalarsak, üst sıraları zorlarız diye düşünüyorum. Takımın çoğu kaldı bence çok iyi oldu. Bu sezon iddialı bir Erciyesspor oluşturmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarımızın da desteğiyle Kayseri şehrine yakışır bir futbol ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erciyessporlu Murat'ın Hedefi İlk 11'in Değişmezi Olmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement