Beşiktaşlı Yönetici: Karaktersiz Dedikleri Oyuncu 3 Milyonu Reddetti - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Yönetici: Karaktersiz Dedikleri Oyuncu 3 Milyonu Reddetti

Beşiktaşlı Yönetici: Karaktersiz Dedikleri Oyuncu 3 Milyonu Reddetti

Beşiktaşlı Torunoğluları, Trabzonspor'la aralarındaki gerginlikle ilgili "Karakteri bozuk dedikleri oyuncu 3 milyon Euro'larını reddetti. Bence bunu sorgulasınlar." dedi.

28.01.2015 19:40  Güncelleme: 20:05

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Tolgay Arslan transferi nedeniyle devam eden söz düellosuna çarpıcı bir açıklama da, Beşiktaş'ın transferdeki Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'ndan geldi.

Torunoğulları, transferde Beşiktaş'ı tercih ettiği için futbolcuya yüklenen Ersun Yanal'a, "Karakteri bozuk olan bir oyuncu sizin 3 Milyon Euro'nuzu niye elinin tersiyle itti. Bence bunu bir sorgulayın" dedi. Torunoğulları, Trabzonspor Teknik Direktörüne ayrıca, "Bir hocanın yeri kulübüdür. Bizim kulüpçülükte aldığımız terbiye budur. Siz Biliç'i, ya da bir başka hocayı, transfer edeceği bir futbolcunun ayağına giderken gördünüz mü? Ersun hocanın yerinin Trabzonspor Futbol Takımı olduğunu biliyordum. Meğer başka görevleri de varmış" diye konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Yönetici: Karaktersiz Dedikleri Oyuncu 3 Milyonu Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ali yayıcı : Tolka telikanli ise gendi gelir sizmi süleyman seba yili kutlayacaksiniz buna karkalarda guller 0 1 Yanıtla
  • Ali yayıcı : Size yaziklar olsun yinede ococuk beceriksizliginden 3 milyonu kayib etti kumari beceremed yakinda aglayacaginiz günüde görecegiz 0 1 Yanıtla

Advertisement