Erdemli'de Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Yeni Yollar Açılıyor

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz döneminde nüfusu artan Hacıalanı Mahallesinde yol açma çalışması başlattıklarını söyledi.

10.07.2014 17:11  Güncelleme: 17:07

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz döneminde nüfusu artan Hacıalanı Mahallesi'nde yol açma çalışması başlattıklarını söyledi.

Tollu, yaptığı açıklamada, sahillerde yapılan temizlik ve düzenlemenin yanı sıra yayla özelliği taşıyan mahallelerde de yol yapım çalışması yürüttüklerini belirtti.

İnsanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri ayaklarına götürmek zorunda olduklarını ifade eden Tollu, '"Nasıl tatilcilerimiz için sahillerimizde iyileştirme yaptıksa şimdi de yaylalarda aynı çalışmaları yapıyoruz. Bunlardan birisi de Hacıalanı yaylasıdır. Kışın 100 kişinin yaşadığı bu mahallenin yaz aylarında nüfus 5 bine çıkıyor. Nüfus arttıkça hizmet ihtiyacı da artıyor, yeni yollara ihtiyaç duyuluyor" dedi.

Tollu, Erdemli'nin birçok mahallesinde yol açma ve genişletme çalışmalarının sürdüğünü kaydederek, ilçe halkının yol konusundaki her türlü isteğinin kanunların müsaade ettiği ölçüde çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Yeni Yollar Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement