Eren Derdiyok Kaliteli Bir Oyuncu Ama Beşiktaş'ın Hiç Derdi Yok" - Son Dakika
Güncel

Eren Derdiyok Kaliteli Bir Oyuncu Ama Beşiktaş'ın Hiç Derdi Yok"

Eren Derdiyok Kaliteli Bir Oyuncu Ama Beşiktaş\'ın Hiç Derdi Yok"

Radyospor'un canlı yayınına bağlanan Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve Denizlispor genel menajeri Ali Tandoğan, "Ekstradan üstüne ilave oyuncular var. Bu tarz galibiyetler bize normal geldi.

21.09.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyospor'un canlı yayınına bağlanan Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve Denizlispor genel menajeri Ali Tandoğan, "Ekstradan üstüne ilave oyuncular var. Bu tarz galibiyetler bize normal geldi. Beşiktaş'ın rakibi Akhisar değil bundan sonra, Avrupa'da oynayacağı maçlar. Daha yüksek hedefleri var" diye konuştu.

Beşiktaş'ın sırrını da açıklayan Ali Tandoğan "Şenol Güneş geldiğinden bu yana Beşiktaş diğer takımlara göre farklı olarak çabuk düşünüp karar veriyor. Diğer takımlara göre fark yaratıyorlar" dedi. Hafta sonu oynanacak Galatasaray derbisine yönelik de konuşan eski milli futbolcu, "Beşiktaş her zaman bir adım önde. Galatasaray ise geçen seneden itibaren hocasıyla iyi bir ivme yakaladı. Ondan sonraki süreçte Beşiktaş'ın bir şampiyonluğu var. Galatasaray başarısız oldu ama çok çabuk kurtuldular. Çok kolay geçmeyecek. Beşiktaş her türlü bu maçtan galip gelecektir" ifadelerini kullandı.

Caner ve Gökhan'ın Fenerbahçe'den ayrılış sürecine de değinen Tandoğan, "Futbolda bazı oyuncular bazı takımlarla özdeşleşmiştir. Futbolcu bazen bu yapının içerisinde o uyumu yakalayamayabilir. Bu yüzden kulüpten ayrılırlar. Sonuçta Gökhan ve Caner iyi oyuncular. Muhtemelen Fenerbahçe'de bazı sıkıntılar oluştu. Ayrılmak istediler. Bu da Beşiktaş'ın işine yaradı şimdilik. Performanslarını değerlendirmek için henüz erken. Bazen dönebilir her şey" diye konuştu.

"EREN DERDİYOK KALİTELİ BİR OYUNCU, AMA BEŞİKTAŞ'IN HİÇ BİR DERDİ YOK"

Ali Tandoğan, ligdeki şampiyonluk yarışı için ise şunları söyledi: "Bursaspor ve Başakşehir iyi geliyorlar. Fenerbahçe bu şekilde devam ederse zirvedekileri ancak ikinci yarının sonunda yakalayabilir. Takımların performansı 6-7 haftadan sonra yükselir."

Tosic'in performansı için "Şenol hocanın ısrarcılığı çok önemli" diyen Tandoğan "Oyuncu bu sayede yukarı çıkıyor" şeklinde görüş belirtti.

Eski Beşiktaşlı, dev derbi öncesi Beşiktaş ile Galatasaray'ı kıyaslarken espriyi patlattı: "Eren Derdiyok kaliteli bir oyuncu ama Beşiktaş'ın hiç derdi yok. Tek başına o takıma yetecek mi? Beşiktaş'ın takım halinde sıkıntısı yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Eren Derdiyok Kaliteli Bir Oyuncu Ama Beşiktaş'ın Hiç Derdi Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement