Erenler Kanserde Farkındalık İçin Yürüyor - Son Dakika
Yerel

Erenler Kanserde Farkındalık İçin Yürüyor

Erenler Kanserde Farkındalık İçin Yürüyor

Erenler Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce Kanser Bilgilendirme ve Tarama Projesi kapsamında yürüyüş düzenleniyor.

17.04.2015 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erenler Belediyesi ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğünce Kanser Bilgilendirme ve Tarama Projesi kapsamında yürüyüş düzenleniyor.

Kanser Haftası münasebetiyle Kanser Hastalıklarına ve obeziteye dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüş, 22 Nisan Çarşamba günü saat 15: 30'da Sakarbaba Caddesi kuzey girişinden (ATM önü) başlayarak Erenler Belediyesi Hizmet Binası önünde sonlanacaktır. Erenler Belediyesi Hizmet Binası önünde biten yürüyüşün ardından katılımcılara çeşitli ikramların yapılacağı bildirilirken, program içeriğinde halk oyunları gösterileri sportif ve sürpriz gösterilerin yapılacağı belirtildi. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kanser Haftasına ve hastalıklarına farkındalık oluşturmak için sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenliyoruz. Temel temamız kansere vurgu oldu. Çünkü kanser, erken tanı ile başarılı bir şekilde tedavi edilebilen bir hastalık. Erenler Belediyesi olarak biz de dört yıldır Kanser Tarama ve Bilgilendirme Projesi kapsamında İlçemiz sınırlarındaki tüm mahallelerimizde bilgilendirme seminerlerimizi ve kayıt yaptıran vatandaşlarımızın KETEM'de sağlık taramasından geçirilme hizmetini ücretsiz olarak sürdürmekteyiz. Bu kapsamda düzenlediğimiz "Kanserde Farkındalık için Halk Yürüyüşü" programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenler Kanserde Farkındalık İçin Yürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement