Ergene'de Halk Ekmek Büfeleri Satışa Başladı - Son Dakika
Yerel

Ergene'de Halk Ekmek Büfeleri Satışa Başladı

Ergene Belediye Başkanı Yüksel, halk ekmeğinin ucuz fiyattan vatandaşlara ulaşmasını sağlamak adına belirlenen mahallelerde satış büfelerinin hizmete açıldığını bildirdi.

28.02.2015 10:41  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, halk ekmeğinin ucuz fiyattan vatandaşlara ulaşmasını sağlamak adına belirlenen mahallelerde satış büfelerinin hizmete açıldığını bildirdi.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Velimeşe Mahallesi Halk Ekmek Fırını'nda üretilen ekmeklerin, Ergene'de üç ayrı noktada kurulan halk ekmek büfesinde satışının başladığını belirterek, taleplerin durumuna göre büfe ve ekmek sayısını artıracaklarını söyledi.

Cumhuriyet, Ulaş ve Velimeşe mahallerindeki halk ekmek büfelerinin kaliteli, sağlıklı ve hesaplı hizmet vermeye başladıklarını aktaran Yüksel, "Halk ekmek büfelerimiz vatandaşlar tarafından tercih edilen bir yer haline geldi. Tam donanımlı ve sağlıklı şartlarda üretimi yapılan halk ekmeklerin ilçe genelinde satış büfelerini açarak vatandaşın taleplerini karşılamanın heyecanını yaşıyoruz" bilgisini verdi.

Ergene için daha köklü ve geleceğe güvenle bakan projeler üretmeye devam edeceklerini ve halk ekmek büfelerini ilçe genelinde arttıracaklarını belirten Yüksel, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergene'de Halk Ekmek Büfeleri Satışa Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement