Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Ergene'den Kısa Kısa

Ergene Belediyesinden Kuran kurslarına yardım.

28.10.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediyesi, ilçede eğitim veren Kuran kurslarına yardımlarını sürdürüyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak, Sağlık Mahallesi'ndeki Hoca Ahmet Yesevi Kuran Kursu ve Yeşiltepe Tonguçlar Camisi Kuran Kursunun iç döşemeleri, masa, sandalye gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Her iki Kuran kursunun talepleri doğrultusunda malzeme alımı yapılarak iç dekorasyon çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Yüksel, "Alınan malzemelerin başında öğretmen masası, sıra, okul tahtası olmak üzere çok sayıda eşya bulunuyor. Yapılan çalışmalar özellikle çocukların yaz döneminde de gelip eğitimlerini alacakları güzel bir alan oluşturulması gayreti içerisinde devam ediyor" dedi.

- Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları

Ergene'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar sürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı öncesinde ilçedeki birçok caddeyi bayraklarla süslediklerini söyledi.

Cumhuriyet'in 91. yıl dönümü coşkusunu tüm Ergene'de yaşatacaklarını ifade eden Yüksel, "Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla oluşturduğumuz kutlama programı ile Ergene ilçesinde ilkleri yaşatacağız. Ergene'de gerçekleştireceğimiz programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Birlik ve beraberlik bilincimizi Cumhuriyet bayramı coşkusuyla hep birlikte yaşayalım" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ergene'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement