Erkan Mutlu Hemşehrileriye Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erkan Mutlu Hemşehrileriye Buluştu

Erkan Mutlu Hemşehrileriye Buluştu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen 19.Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Erkan Mutlu birbirinden güzel eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi.

12.08.2012 14:57

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda düzenlenen 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Erkan Mutlu birbirinden güzel eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın Kent Meydanı'nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinliklerin geçen akşamki bölümünde Erkan Mutlu Konseri vardı. Sevilen sanatçı Erkan Mutlu, birbirinden güzel eserlerini Sakaryalılar için seslendirdi. Gerçekleştirilen konsere ilgi ise bir hayli yoğun oldu. Sanatçının söylediği eserlere eşlik eden vatandaşlar, konser bitiminde Erkan Mutlu'yu dakikalarca alkışladı.

Gördüğü ilgiden memnun kalan Erkan Mutlu, konseri düzenleyen Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Mutlu, "Sakarya'da, böyle güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Ben de Sakaryalıyım. Sabiha Hanım İlköğretim Okulu'nda okudum. 1967 depremini yaşadım yaşça küçük olsam da. Burada çok sevdiğim dostlarım var. Sakarya'mızda konser vererek hemşerilerimle buluşma imkanını sağlayan Büyükşehir Belediyemizin değerli yetkililerine de şükranlarımı sunuyorum. Ramazan ayını dolu dolu geçirdik ve artık bu rahmet ayını uğurluyoruz. Hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erkan Mutlu Hemşehrileriye Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement