Erman Toroğlu: Bruma Uzaylı Gibi Oynuyor - Son Dakika
Spor

Erman Toroğlu: Bruma Uzaylı Gibi Oynuyor

Erman Toroğlu: Bruma Uzaylı Gibi Oynuyor

Galatasaray'da Bruma, Beşiktaş karşısında oynanan Süper Kupa maçında göz doldurdu. Erman Toroğlu kendine has yorumu ile, "Bruma uzaylı gibi oynuyor" dedi.

14.08.2016 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ofansif bir kadro yapısı ile Beşiktaş karşısına çıkan Galatasaray'da, Bruma'nın vermiş olduğu iyi görüntü sarı-kırmızılı taraftarları sevindirdi. Sürati ve tekniği ile Beşiktaş savunmasını zorlayan Portekizli futbolcuya İspanya'daki kiralık dönemi yaramış gözüktü. Maçın yorumcusu Erman Toroğlu, kendine has jargonuyla, "Bruma uzaylı gibi oynuyor" diyerek oyuncudaki değişime işaret etti.

ALKIŞ ALDI

Hazırlık maçlarında attığı gollerle yeni sezona damgasını vuracak gibi gözüken 21 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından ilk 11'de görevlendirildi. Maça iyi bir başlangıç yapan genç futbolcu, güzel futbolu ile alkış aldı. Birebir kaldığı vakitlerde çok etkili olan Bruma'ya Şenol Güneş ekstra önlem almak zorunda kaldı ve top onun ayağına geldiğinde Beşiktaşlı futbolcular ikili sıkıştırmak yapmak zorunda kaldılar.

CHEDJOU 100'ÜNCÜ RESMİ MAÇINDA

Turkcell Süper Kupa maçında forma giyen Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Chedjou sarı-kırmızılı takımda 100. resmi karşılaşmasına çıktı. Galatasaray'a, 2013-2014 sezonunda Fransa'nın Lille takımından transfer edilen 31 yaşındaki oyuncu, bugüne dek sarı-kırmızılı formayla çıktığı 99 maçlık kariyerinde, 1 Türkiye Ligi, 2 TFF Süper Kupa ve 3 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erman Toroğlu: Bruma Uzaylı Gibi Oynuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement