Ersun Yanal'dan Napoli Yorumu - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal'dan Napoli Yorumu

Ersun Yanal\'dan Napoli Yorumu

Trabzonspor teknik patronu, Başakşehir karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

15.02.2015 22:32

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta karşılaşmalarında sahasında konuk ettiği Başakşehir'i 3-2'lik skorla mağlup eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal maç sonu açıklamalarında bu galibiyetleri seri haline getirmeleri gerektiğini söyledi.

Lig TV'ye konuşan Yanal ligin en az gol yiyen takımına karşı oynadıklarına değinirken, "Hücumdaki iştahımızı top rakibe geçtikten sonra, özellikle yediğimiz ilk goldeki acemiliği içeride de eleştirdim. Yediğimiz birçok golün bu tutumdan kaynaklandığımı düşünüyorum. Belki birkaç gol daha atabilirdik ama aynı şeyi defansif olarak yapsaydık daha net bir sonuç alabilirdik. Artık yukarıya tırmanmak gerekiyor. Bu seriyi devam ettirmeliyiz." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Napoli ile oynayacakları maça da değinen Yanal, şöyle konuştu: "3 kulvardaydık 1 tanesinden elendik. Bu ritmi yakalamak için bazı destekler vardı. Bu desteklerin zamanı önemliydi. Sakatlıklar ve Afrika Kupası bizi bu konuda engelledi. Bu ritmde problem yaşattı. Yavaş yavaş toparlandık. Napoli'nin gücü ortada. Biz de ülkemizi temsil ediyoruz. Ülke puanı ve kendi vizyonumuz için önemli bir noktadayız. Bu turda tutunmaya çalışacağız."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal'dan Napoli Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement