Ersun Yanal, Yeni Sezonda Sistemi Değiştirmeyecek - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Yeni Sezonda Sistemi Değiştirmeyecek

Ersun Yanal, Yeni Sezonda Sistemi Değiştirmeyecek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, hazırlık maçlarında uyguladığı 4-4-2 sisteminden memnun kalmadı. Tecrübeli teknik adam, 3 forvetli sisteme devam edecek.

04.08.2014 22:37  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal alternatif sistemler üzerinde çalışıyor. Brezilyalı Diego'nun takıma katılmasıyla, teknik direktör Yanal hazırlık maçlarında orta sahada 4 oyuncuya görev verdi.

Fenerbahçe'nin, Sepahan, Sheffield United ve Sevilla ile oynadığı hazırlık maçlarında orta alanda Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu ve Diego forma giyerken, forvet hattında Moussa Sow ve Pierre Webo oynadı.

3 FORVET YERİNE 2 FORVET

Sarı-Lacivertliler'in hazırlık maçlarındaki sisteminin şampiyonluğu getiren dizilişten farkı; orta sahada 3 yerine 4 oyuncunun, forvet hattında da klasikleşen 3'lü yerine 2 oyuncuyla mücadele edilmesiydi. İzinli oyunculardan Emmanuel Emenike'nin İngiltere kampında takıma dahil olması ve Dirk Kuyt'ın henüz katılmaması sebebiyle teknik direktör Ersun Yanal, forvet hattında değişikliğe gitti. Fenerbahçe, Sow ve Webo'dan oluşan 2'li forvet hattıyla 3 hazırlık maçında ancak 2 gol bulabildi.

DİZİLİŞTEN VAZGEÇİLMEYECEK

Sarı-Lacivertlilerin Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampında takımın sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, geçen seneki dizilişten vazgeçmeyeceğini, yeni transfer Diego'ya 3'lü orta sahada görev vereceğini söylemişti. Bu durum hazırlık maçlarında orta alanda görev yapan 4 oyuncudan birisinin, ilk 11'deki yerini kaybetmesi anlamına geliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Yeni Sezonda Sistemi Değiştirmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun bir ülkede futbol sezonu başlamadan sezonun şampiyonu belirlenir. Bilindiği gibi şampiyonu ne teknik direktörler, ne kulüp başkanları ne hakemler ne de taraftarlar belirlerler. Bir sezonun şampiyonu o sezon başlamadan üst otoriter güçler tarafından kararlaştırılır. BAHİS SEKTÖRÜNE DAHİL OLAN SPOR DALLARI MEŞRU DEĞİLDİR. (AMA HALKA HERŞEY MÜSTEHAKTIR). 5 0 Yanıtla

Advertisement