Ertem: "Kendimizi Kabul Ettireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Ertem: "Kendimizi Kabul Ettireceğiz"

Ertem: "Kendimizi Kabul Ettireceğiz"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, gruptaki diğer takımların kendilerini ilgilendirmediğini söyledi.

12.08.2014 09:22  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Ahmet Kazım Ertem, gruptaki diğer takımların kendilerini ilgilendirmediğini belirtti.

Ne kadar iddialı takım kurulursa kurulsun önemli olanın takım olmak olduğunu belirten tecrübeli teknik direktör Ertem, "Sahada bizim neler yapacağımız önemli. Kendimizi rakiplerimize kabul ettireceğiz. 24 saat boyunca hep tesisteyiz. Günde üç veya iki antrenman yapıyoruz. Fizik-kondüsyon olarak istediğimiz duruma gelmeye başladık. Takımımın performansından son derece memnunum. Önemli olan takım olabilmek. Sezon içerisinde sahada mücadele edebilmek çok önemli . Her ne kadar maddi gücü yüksek takım kurarsanız kurun, sahada takım olamazsanız bu iş olmaz. Maç oynamadan, ligde mücadele etmeden hiçbir şey söyleyemeyiz.Nazilli Belediyespor olarak kendimizi rakibe kabul ettiren, iyi mücadele eden bir takım olacağız" dedi.

HERKES BURADA ÇALIŞMAK İSTER

Nazilli Belediyespor'un tesis anlamında müthiş olanaklara sahip olduğunu hep duyduğunu, böyle bir ortamda her teknik adamın ve futbolcunun çalışmak isteyeceğini anlatan Ertem, şunları söyledi: "Nazilli'ye gelince tesislerin ne kadar iyi olduğunu görme imkanım oldu. Elbette, kamp için dışarıya gitmek isterdik. Ancak, Nazilli Belediyespor'a tesislerin uğurlu geldiği inancı var. Sıcak her ne kadar futbolcuları etkilese de beklentilerimizin üzerinde oyuncularımızdan karşılık alıyoruz"

GÜMÜŞHANE MAÇIYLA GÖSTERECEĞİZ

Takım olarak bu sezon yapılanma yılında olduklarını anlatan Ertem, gruptaki rakipleri hakkında şu ifadeleri kullandı: "Göztepe, Hatayspor, Bandırmaspor, Sarıyer gibi takımlar iyi ve maddi gücü yüksek ekipler oldu. Ancak, bizim için sahada nasıl oynayacağımız önemli. Sahada mücadele eden bir takım olacağız. Rakiplerimize kolay teslim olmayacağız. Ligin ilk maçı olan Gümüşhanespor maçıyla birlikte bunu göstermek istiyoruz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ertem: 'Kendimizi Kabul Ettireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement