Es-Es", Soyunma Odasına Mağlup Giriyor - Son Dakika
Yerel

Es-Es", Soyunma Odasına Mağlup Giriyor

Es-Es", Soyunma Odasına Mağlup Giriyor

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaptığı 4 maçın 3'ünün ilk yarısında soyunma odasına yenik girdi Kırmızı siyahlılar, 4 maçın da ilk yarısında gol bulamadı.

29.09.2014 11:15

DENİZ AÇIK - Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor, ligde yaptığı 4 maçın 3'ünün ilk yarısında soyunma odasına mağlup girdi.

Siyah-kırmızılılar, ligdeki 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Topladığı 5 puanla 9'uncu sırada kendisine yer bulan "Es-Es", karşılaşmaların ilk yarısının ardından soyunma odasına 3 kez mağlup, 1 kere de beraberlikle girdi.

Eskişehirspor, 4 maçta da ilk yarıda gol bulamadı. Söz konusu maçlarda fileleri 3 kez havalandıran "Kırmızı Şimşekler", karşılaşmaların 61-75'inci dakikalarında 2 gol, 76-90'ıncı dakikalarında ise 1 gol kaydetti.

Es-Es'in ligdeki maçlarında forvetler Funes Mori, Mirkan Aydın ve Ömer Şişmanoğlu henüz gol atamazken, goller Berkay Dabanlı, Erkan Zengin ve Hürriyet Gücer'den geldi.

Siyah-kırmızılıların Süper Lig'de bu sezon yaptığı maçlar ve aldığı skorlar şöyle:

Hafta                        Maç Skor 1 Eskişehirspor- Torku Konyaspor 2-1 2 Galatasaray-Eskişehirspor 0-0 3 Eskişehirspor-Gençlerbirliği 0-2 4 Beşiktaş-Eskişehirspor 1-1 - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Es-Es', Soyunma Odasına Mağlup Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement