Eş Katili, Çelik Yelek ve Tabancayla Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eş Katili, Çelik Yelek ve Tabancayla Yakalandı

Eş Katili, Çelik Yelek ve Tabancayla Yakalandı

Adana'da, eşi Dilek Balsak'ı tüfekle öldürüp kaçan İhsan Balsak, 4.5 ay sonra üzerinde çelik çelek ve tabanca ile yakalandı.

16.11.2014 13:10  Güncelleme: 11:07

Adana'da, eşi 34 yaşındaki Dilek Balsak'ı tüfekle öldürüp kaçan 38 yaşındaki İhsan Balsak, 4.5 ay sonra üzerinde çelik çelek ve tabanca ile yakalandı.

3 Temmuz'da meydana gelen olayda İhsan Balsak, 2 çocuğunun annesi eşi Dilek Balsak'ı iddiaya göre Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde, içinde bulundukları 01 AIC 33 plakalı otomobil içinde pompalı tüfekle vurdu.

Ağır yaralanan eşini Adana Numune Hastanesi Acil Servisi'ne bırakan İhsan Balsak, kaçarak izini kaybettirdi. Genç kadın, hastanede yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi

İhsan Balsak'ın cinayetten 2 ay önce de eşi Dilek Balsak'ı oturdukları 2 katlı evin damından attığı, hafif yaralı kurtulan kadının olayla ilgili şikayetçi olduğu ve koruma talebinde bulunduğu anlaşıldı. Koruma ve panik butonu tahsis verilen genç kadının, eşinin ölüm tehditleri nedeniyle koruma kararı uygulanmadan dilekçe vererek vazgeçtiği de ortaya çıktı.

Daha önce uyuşturucu ticaretinden 10 yıl cezaevinde yatan İhsan Balsak'ın dün akşam saatlerinde Haşim Dalgıç Bulvarı'nda görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçen polis, cinayet şüphelisini yakaladı.

Balsak'ın yapılan üst aramasında, çelik yelek giydiği saptandı. Ayrıca üzerinde yedek şarjörü de bulunan bir tabanca ele geçti. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüpheli, sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eş Katili, Çelik Yelek ve Tabancayla Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement