İntihara Kalkışan Adam Eşini İstemedi - Son Dakika
Güncel

İntihara Kalkışan Adam Eşini İstemedi

Aksaray'da oğlunun ortada kaldığı gerekçesi ile intihar girişiminde bulunan şahıs "Eşini mi istiyorsun" sorusuna, "Eşimi ne yapacağım ya" dedi.

17.09.2014 08:32  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray’da oğlunun ortada kaldığı gerekçesi ile 3’üncü kattaki evinin balkonuna çıkıp intihar girişiminde bulunan alkollü şahıs, polis ekipleri tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, Coğlaki Mahallesi Atak Apartmanı 3’üncü katta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Mehmet Ali U. (42), oğlunun ortada kaldığı gerekçesi ile balkona çıkarak intihar etmek istedi.

POLİSLERE DERT YANDI
Mahalle sakinlerinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Polislerin çabasıyla kısa sürede ikna edilen şahıs balkondan indirilirken, polislere dert yandı. Apartmanda kendisine müdahale eden polis memurlarına dert yanan Mehmet Ali U. oturarak, ‘Benimde yaşamaya hakkım var’ diyerek ağladı. Polis ekiplerinin şahsı sakinleştirmesi üzerine şahıs olay yerine gelen ambulansa Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
"EŞİMİ NE YAPACAĞIM YA!"
Bir arabuluculuk için yardım istediğini belirten Mehmet Ali U, muhabirin "Eşini mi istiyorsun" sorusuna, “Eşimi ne yapacağım ya, çocuğumla ilgili bir arabuluculuk istiyorum. Kardeşim çocuğuma onlar bakamıyor, çocuğum ortada kaldı. Her yola girdi, her yola giriyor, emniyete başvurdum, bir çare alamadım son çarem buydu. Çocuğumu istiyorum.” dedi.

İntihara Kalkışan Adam Eşini İstemedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İntihara Kalkışan Adam Eşini İstemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement