Eski Teknik Direktörü Hacettepe İçin Üzgün - Son Dakika
Spor

Eski Teknik Direktörü Hacettepe İçin Üzgün

Turkcell Süper Lig Takımlarından Hacettepe'nin Eski Teknik Direktörü Osman Özdemir, Mor -Beyazlıların Ligdeki Durumunun Kendisini Çok Üzdüğünü Söyledi.

02.04.2009 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe'nin eski teknik direktörü Osman Özdemir, mor-beyazlıların ligdeki durumunun kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Turkcell Süper Lig'e yükseldiği sezon Hacettepe'nin teknik direktörlüğünü yapan Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yılda mor-beyazlı takımın kuruluşunda saptanan düşüncelerde değişiklikler olduğunu belirterek, ''Bence bugün gelinen noktada bu düşünce değişikliğinin payı var. Bu takım kurulurken 'hangi düşüncelerle hareket edildi' bunu herkes biliyor'' dedi.

Takımların istikrarı kadar, yönetimlerin istikrarının da önemli olduğunu vurgulayan Osman Özdemir, ''Bunun en güzel örneğini de Hacettepe verdi. Aynı yönetim TFF 3. Lig'den, Süper Lig'e kadar görevdeydi ve başarı geldi'' diye konuştu.

Son yıl başkan Turgay Kalemci'nin haricinde bütün yönetimin değiştiğini kaydeden Özdemir, şöyle devam etti:

''Bu değişikliğin gelinen noktada etkisi oldu mu? Bu soruya cevap aranmalı bence. Önceki yıllarda antrenmanlarda yöneticilerimiz olurdu. Takım, yöneticisini kenarda görür ve motive olurdu. Son yıl bu olmadı.

Ayrıca, takımda bir arada uzun yıllar oynayan futbolcu sayısı da giderek azaldı. Bu yıl, geçen yıl da takımda olan futbolcu sayısına bakılsın. Geçen yıl, önceki yıl da takımda olan oyuncu sayısına bakılsın, durum anlaşılır.''

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eski Teknik Direktörü Hacettepe İçin Üzgün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement