Eskişehirspor'dan Cezalı Kombine Sahiplerine Çağrı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor'dan Cezalı Kombine Sahiplerine Çağrı

Eskişehirspor\'dan Cezalı Kombine Sahiplerine Çağrı

Eskişehirspor'dan cezalı kombine sahiplerine çağrı Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, verilen ceza nedeniyle açık tribüne giren taraftarlarının 14 Şubat'ta sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçına giremeyecekleri için bu kişilerin kombine biletlerini bir maçlık sevdikleri kişiye devretmelerini istedi.

09.02.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor'dan cezalı kombine sahiplerine çağrı

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, verilen ceza nedeniyle açık tribüne giren taraftarlarının 14 Şubat'ta sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçına giremeyecekleri için bu kişilerin kombine biletlerini bir maçlık sevdikleri kişiye devretmelerini istedi.

Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Mehmet Arı, Antalyaspor maçının kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğunu söyledi. Fenerbahçe maçını açık tribünde izleyen taraftarların verilen ceza nedeniyle bu haftaki Antalyaspor maçını izleyemeyeceklerini belirten Mehmet Arı şöyle devam etti Önümüzde çok önemli bir Antalya maçı var. Fenerbahçe maçında açık tribüne girenler bu maça giremeyecekler. Maça giremeyenler, kombine haklarını bir maçlık devredebiliyorlar. Antalyaspor karşılaşması çok hayati, kritik bir maç olacak. Bu maçta ayrıca yeni Passolig çıkartan taraftarımıza maç biletlerini bedava yükleyeceğiz. 14 Şubat Sevgililer Günü. Buradan taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. 14 Şubat'ta sevdiğimiz kişiyi sevginizle paylaşın diyorum. Maça giremeyecek arkadaşların sevdikleri kişiye, Eskişehirspor sevgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. İnşallah 14 Şubat'ta güzel bir galibiyetle mutlu etmek istiyoruz.

Taraftarların desteğini ihtiyaçları olduğunu ifade eden Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, Antalyaspor maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eskişehirspor'dan Cezalı Kombine Sahiplerine Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement