Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör'le Sözleşme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör'le Sözleşme Yaptı

Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör\'le Sözleşme Yaptı

Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör'le sözleşme yaptı Eskişehirspor, Arjantin'in Club Atlatico Nueva Chicago takımında forma giyen orta saha oyuncusu Maitas Adrian Defedrico ve Kardemir Karabükspor'un defans oyuncusu Emre Güngör ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

17.06.2015 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör'le sözleşme yaptı

Eskişehirspor, Arjantin'in Club Atlatico Nueva Chicago takımında forma giyen orta saha oyuncusu Maitas Adrian Defedrico ve Kardemir Karabükspor'un defans oyuncusu Emre Güngör ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı.

Arjantinli oyuncu Maitas Adrian Defedrico ve Emre Güngör'ün imza törenleri Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde yapıldı. İmza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Yalçın, planladıkları gibi transferlerin devam ettiğini vurgularken şunları söyledi

Emre Güngör, milli oyuncumuz, defans bölgesine, stoper bölgesine katkı yapmak için kendisi burada. Büyük güç katacağına inanıyoruz, kulübümüze. Uzun zamandır istediğimiz, takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Matias Adrian Defederico, Arjantin'den, o da yine milli oyuncu. Orta saha bölgesinde. Hocamızın çok istediği, takımımıza büyük güç katacak iki oyuncuyla anlaşmaktan çok mutluyuz. Kendileri 3'er yıllık Eskişehirspor'un oyuncusu oldular.

Eskişehirspor'la sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu belirten Matias Adrian Defederico, Buraya geldiğim için çok mutluyum. İdmanları dört gözle bekliyorum. Takıma büyük bir katkıda bulanacağıma inanıyorum. Umarım hepimiz için iyi olur dedi.

Kardemir Karabükspor'un tecrübeli defans oyuncusu Emre Güngör ise şöyle konuştu

Öncelikle her şeyden önce hem Eskişehirspor için hem de benim için hayırlı uğurlu olsun. Burada elimden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağım. Eskişehirspor çok büyük bir taraftar kitlesine sahip. İnşallah onlar için elimden gelenin en iyisini yapıp hem camiamız olarak hem biz olarak, Eskişehirspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz, hak ettiği yerlere. Çünkü bu camia çok iyi yerleri hak ediyor her şeyi ile. Onun için burada elimden gelen her şeyi yapıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sakatlık problemim kalmadı. Lige hazırım. Bir aksilik yok çok şükür.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Defederico ve Emre Güngör'le Sözleşme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement