Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı'nın konuşması Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı: "Antalyaspor maçı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk geliyor.

09.02.2016 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı'nın konuşması

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı:

"Antalyaspor maçı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk geliyor. Sevdiğinize Passolig kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi paylaşın"

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mehmet Arı, siyah-kırmızılı takımın ligin 21. haftasında yapacağı Antalyaspor maçının 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk geldiğini belirterek, "Sevdiğinize Passolig kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi paylaşın" dedi.

Arı, Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta ligde 3 puan hedefiyle çıktıkları Çaykur Rizespor maçından alınan bir puanın Eskişehirspor'un bulunduğu şartlarda önemli olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor maçı için deplasmana giderek takımı yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarlarına teşekkür eden Arı, "Onlara büyük bir saygı duyuyoruz. Onların, deplasmana gidememiş tüm Eskişehirspor taraftarlarını temsil ettiklerini gördüm. Bu kadar uzun yol giderek takımımızı yalnız bırakmadıkları için gerçekten teşekkür ediyorum. Büyüklüklerini bir kez daha gösterdiler" diye konuştu.

Arı, siyah-kırmızılı takımın 14 Şubat Pazar günü oynayacağı Antalyaspor müsabakasının önemine değinerek, taraftarın bu maçtaki desteğinin devam etmesini istedi.

Fenerbahçe maçında açık tribünde olan taraftarın Antalyaspor karşılaşmasında yer bulamayacağını hatırlatan Arı, şunları kaydetti:

"Bu maça giremeyen kombine sahipleri bu maçtaki haklarını Fenerbahçe maçında bulunmayanlara devredebilecek. Antalyaspor maçında taraftarımızla bütünlük sağlayabilmemiz adına bu hafta Passolig çıkaran taraftarımıza açık tribünden bu maç için bilet kendilerine hediye edilecek. Passolig çıkaran taraftarımız bilet yüklemelerini maç gününe kadar yapabileceklerdir. Antalyaspor maçı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk geliyor. Sevdiğinize Passolig kartı çıkartarak, Eskişehirspor sevginizi paylaşın. 14 Şubat'ta sizin yerinize sevdiğiniz Eskişehirspor'a destek olsun ve inşallah galibiyetle de unutulmaz bir sevgililer günü yaşamış olalım."

Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Eskişehirspor Kulübü İdari Asbaşkanı Arı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement